ADD-utredning i Göteborg - Vuxen

Gör en ADD-utredning i Göteborg för vuxna på vår mottagning online. Det första bedömningssamtalet är utan kostnad och du kan ofta få tid inom en vecka. Boka idag!

ADD-utredning i Göteborg: Kostnadsfri första bedömning

Den första online-bedömningen är kostnadsfri. Välkommen att boka!

Författare

Jonas Evander

Jonas Evander

Jonas Evander är leg. psykolog och leg. psykoterapeut. Han började arbeta med ADHD-utredning för vuxna 2013. Han har även stor erfarenhet av psykologisk behandling vid ADHD.

Bild på avenyn i Göteborg. Här erbjuder vid ADD-utredning.

Utredningens mål

Utredningens mål är att hjälpa dig skapa en balanserad livsstil och öka din livstillfredsställelse. Vi strävar efter att ge dig djupare insikt och tillgång till vård som passar just dig. Genom utredningen kan du ta det första steget mot att leva ett liv som är mer balanserat och tillfredsställande. Många har efter en utredning och rätt behandling rapporterat om:

  • Ökad självkännedom och insikt
  • Acceptans och försoning med det förflutna Förbättrad prestation inom arbete och studier Utvecklat föräldraskap och närvaro
  • Stärkta vänskaps- och kärleksrelationer Effektivare vardagsliv
  • Bättre psykiskt och fysiskt välmående
  • Minskad stress och utmattning
  • Ökad impulskontroll
  • Förbättrad organisatorisk förmåga

Ta vårt online-test för ADHD-symtom

Har du tankar kring ADHD och dess påverkan på dig? Vårt online-test ger en inledande bedömning av potentiella symtom. Används inom den svenska sjukvården för att upptäcka tecken på ouppmärksamhet, hyperaktivitet och impulsivitet. Tänk på att detta test bara ger en första fingervisning, och för en formell diagnos krävs en mer utförlig ADHD-utredning i Gävle.

Kom igång direkt

Att påbörja en utredning utgör ofta det första steget mot en effektiv vård. En framgångsrik behandling kan vara skillnaden mellan ett liv som känns överväldigande och ett liv som du är nöjd med. Många av de personer vi stöttar känner av vikten att inte behöva vänta länge på en utredning. Vi erbjuder utredningar med kort eller ingen väntetid.

Genom att boka ditt första bedömningssamtal direkt på vår hemsida kan du oftast få en tid inom en vecka. Hittar du ingen passande tid kan du alltid kontakta oss för att hitta en tid som passar bättre. Efter bedömningssamtalet, om det finns en misstanke om ADHD, erbjuds du möjligheten att påbörja en utredning. När du accepterat erbjudandet och betalat för utredningen kan vi oftast starta utredningen direkt.

Vad kostar utredningen?

Det första bedömningssamtalet är kostnadsfritt (0 kr) och används för att avgöra om det finns misstankar om ADHD eller autism samt för att identifiera eventuella hinder för en utredning. Vid bekräftade misstankar och om du väljer att genomföra en fullständig utredning, kostar den 29 900 kronor. Betalningen möjliggör oftast en snabb start på utredningen. Vi erbjuder även delbetalning/avbetalning genom vår samarbetspartner Human Finans.

Är du nyfiken på att vad en neuropsykiatrisk utredning för vuxna innebär? Då hittar du en mer detaljerad beskrivning via länken.

ADD-utredning i Göteborg: Kostnadsfri första bedömning

Den första online-bedömningen är kostnadsfri. Välkommen att boka!